• Ledeninformatie Basketball

Wil je kennismaken?

Kennis maken door proeftrainingen?

Voor kennismaking kun je je aanmelden bij de ledenadministratie door te mailen naar ledenadministratie.basketball@wsv-apeldoorn.nl. Iedereen mag 3 keer komen proeftrainen. Daar maken ze de keuze; tussen geen lid worden, trainend lid worden, bondslid worden.

Keuze in lidmaatschap

Verenigingsleden zijn de trainende leden.
    Bondsleden spelen competitie

Compentitie

Het spelen van competitie is niet van zelfsprekend. De voorbereidingen voor een nieuw competitieseizoen beginnen al in maart met de inventaris van de wensen van de leden. Aan de hand van deze inventarisatieformulieren worden het aantal in te schrijven teams bepaald. Waar mogelijk willen wij alle kinderen competitie laten spelen. Echter is dit afhankelijk van de beschikbaarheid van trainers en coaches voor de teams.

Samenvatting bepalende voorbereidingen compentitie

Maart - inventarisatie nieuwe seizoen

Mei - opgave aantal compentitie spelen teams bij de Nationale Basketball Bondt

Miiden mei / begin juni : selectietrainingen en trainen in de nieuwe team samenstellingen

Eind mei / augustus : planning nieuwe seizoen door de Commissie Technische Zaken (CTZ / wedstrijdsectariaat)

1e week september : definitieve wedstrijdschema bekend

midden september : eerste competitiewedstrijden.

lid worden?

Als deze inventaris rond is zal er gekeken worden waar nog plaats is binnen de afdeling. Momenteel heeft de afdeling een wachtlijst.

Waarmee ga je akkoord als je lid wordt?

Tenues: Tenues zijn in bruikleen en worden centraal gewassen volgens een schema, welke gemaakt is door teamouder.

Bardiensten:
    Afhankelijk van het aantal teams wordt bepaald hoeveel bardiensten elke team moet draaien. Dit verplicht onderdeel is noodzakelijk om de inkomsten van de afdeling te waarborgen. De inkomsten worden gebruikt voor het onderhoud van het complex. Zonder deze inkomsten zouden wij  als afdeling niet kunnen bestaan.

• Per toegewezen avond worden er twee ouders verwacht om kantinediensten te draaien. De trainer/coach krijgt deze planning ruim voor de start van het nieuwe seizoen zodat u ruim van tevoren kunt plannen.
    • Onderling ruilen is toegestaan, als er geen vrijwilliger op de afgesproken dag staat. Moeten wij daar het team op aanspreken en zal dit consequenties hebben.
    • Zoals het intrekken van de speelrechten van hun kind. Het gaat het om 1 of 2 keer bardiensten per jaar, per ouder, per team, wat ten opzichte van de tijd die de mensen die ervoor zorgen dat wij kunnen basketballen vrijwillig investeren, zeer gering is.

Opzeggen:

Opzeggen van lidmaatschap is alleen mogelijk aan het eind van het seizoen, dus per 1 juli !
    (Opzegging is pas geldig als je van de ledenadministratie een bevestiging hebt gehad)

e-mail: ledenadministratie.basketball@wsv-apeldoorn.nl

Alle bedragen staan vermeld in euro’s per kwartaal en zijn inclusief de vrijwilligersbijdrage en eventuele bondscontributie. Wijzigingen voorbehouden. Betaling vindt plaats via automatische incasso. Leden die binnen hetzelfde verenigingsjaar gelijktijdig lid zijn van meerdere afdelingen, kunnen profiteren van een extra korting op de contributie.

Contributie 2022-2023Kwartaal
    Senioren ... euro