• Rolstoelbasketball

Zit je te veel en beweeg je te weinig

Kom dan rolstoelbasketballen bij WSV.
    Voor wie: iedereen die aangewezen is op aangepast sporten of die het leuk vind te sporten in een rolstoel.
    Rolstoelen zijn bij ons aanwezig.
    Rolstoelbasketbal is een actieve sport waar je goed je ei in  kwijt kunt.
    Kortom een sport voor iedereen. Heb je een lichamelijke beperking, sportblessure of het gewoon leuk vind je bent welkom om gratis een aantal trainingen mee te doen.

kom een paar keer langs om te proberen!

Kom gerust langs om een keer mee te doen en voordat je het weet maak je in no time deel uit van ons team. Ben je jong, ouder, wil je alleen trainen of wedstrijden spelen iedereen is welkom.

Meld je van te voren aan zodat iemand jou wegwijs kan maken, een goede bruikleen stoel samen met jou kan zoeken en je individueel wat basis vaardigheden kan leren indien dat nodig is.

Wanneer:

Elke donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur wordt er aan ‘De Voorwaarts’ te Apeldoorn getraind. De groepsgrootte verschilt en is meestal rond de 12 tot 15 basketballers en er wordt training geven door twee ervaren trainers. Soms wordt er getraind in niveau groepen soms gezamenlijk . Dus ben je geïnteresseerd in deze sport en ben je een teamspeler, kom dan eens kijken en meespelen. Blijf niet aan de kant staan, stap in en doe lekker mee!

Recreatief of wedstrijd:

WSV rolstoelbasketbal bestaat al meer dan 10 jaar en is een tak van de Omnisportvereniging  WSV.
    Hierdoor zijn de rollers volledig geïntrigeerd in de vereniging en vinden er gezamenlijke activiteiten plaats met de valide basketbal.

De rolstoelbasketbal tak van de verenging WSV is inmiddels zo gegroeid dat er mogelijk in seizoen 2022 / 2023 met twee team wordt deelgenomen aan de landelijke competitie.  Dit zal zijn in de B en C divisie. Wij gaan voor de breedte sport waarin iedereen ongeacht niveau gezelligheid kan ervaren en vaardigheden trainen.

Wij trainen iedere donderdag van 19:30 t/m 21:00 uur.
    Een keer in de maand trainen we ook op zaterdag van 10:00 t/m 12:00 uur met de jeugd.

Hieronder de data van de zaterdagen waarop we trainen met de jeugd:

28 juni 2022 Data voor seizoen 2022 / 2023 volgen nog

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Petra en René Kohlman
    e-mail: petrarene@ziggo.nl