• Team YESRR (van links naar rechts): Sander Stalman, Rens Harkema, Rik Stalman, Ellis Stalman en Yaren Hato

• Afgelopen weken hebben gemixte groepen uit de dames- en herenteams van niveau U16, U18 en U22 op de dinsdagavond tegen elkaar gestreden in een 3x3 competitie. De deskundige leiding lag in handen van Arie Haasnoot. Zes teams bestaande uit vijf personen deden mee en speelden per avond twee wedstrijdjes van zo’n 17 minuten. Door instelling van een schotklok van 12 seconden was er sprake van snelle aanvallen en veel wisselingen tussen aanval en verdediging.

De sfeer was opperbest! Ondanks het feit dat de teamleden elkaar nog niet zo kenden, werd er goed samen gespeeld en was er sprake van een sportieve rivaliteit. Op de laatste avond (8 juni 2021) werd de finale gepeeld tussen team “ We got game”  en team  “YESRR”. Na een spannende wedstrijd waarin beide teams hun beste beentje voorzetten, bleek team “ YESRR”  de sterkste en konden zij aan het eind van de avond de wisselbeker in ontvangt nemen, evenals een officiële 3x3 basketbal (zie foto).

Echter, omdat basketball natuurlijk niet alleen om winnen gaat, maar ook om sportiviteit en teamspel, was de  beker voor Fair Play voor het team ”Lions” (Niels Haasnoot, Bram Schoonhoven, Alyssa Tatuhey, Elin van den Enk en Junie van Aarst). En daarnaast was de beker voor Enthousiasme voor team “No name” ( Johnson Oluwafemi, Moise Melangele, Indy Lindeman, Mae Blankestijn en Phileine van Asselt).

Tot slot, vanaf deze plaats nogmaals onze hartelijk dank aan Arie Haasnoot voor de perfecte organisatie!