• Programma

Geen informatie

• Fluit en tafel schema

Voor het actuele schema klik op de knop onderaan de pagina

Waarom?

Om de wedstrijden goed te laten verlopen is het van belang dat er basketballers meehelpen voor het registreren van o.a. de  scores.  Eea verloopt sinds enige tijd  digitaal. Hiervoor krijg je uitleg in clubverband en zodra deze uitleg gevolgd is, kan je worden ingedeeld bij een van de WSV thuiswedstrijden. Dit wordt tafeldienst genoemd.

Digitaal vastleggen van alles, zorgt er voor dat snel uitslagen etc bekend zijn. Wellicht ben je bekend met sportlink. Daar tref je van alles aan over jou team en de wedstrijden.

Naast het administratieve deel kan een wedstrijd niet zonder scheidsrechters. Na het volgen van een scheidsrechters training, kan je ingedeeld worden om bij thuiswedstrijden te fluiten.  Elke seizoen worden er nieuwe schema’s op gesteld.

Naast het spelen van een wedstrijd zijn er dus andere activiteiten waarbij je basketball skills kan laten zien

Tafel en fluitschema